Θερμοθεραπεία (Vibrosaun)

Weight Loss

Το μηχάνημα Vibrosaun (Θερμοθεραπεία) μιμείται τα αποτελέσματα της άσκησης σε επικλινή θέση. Το Vibrosaun είναι μια θεραπευτική σάουνα που αποτελείαι από ένα δονούμενο κρεβάτι και ξηρή θερμότητα που κυκλοφορεί μέσα στο μηνάχημα, πάνω και κάτω από το κρεβάτι. Το σώμα σου είναι μέσα στο μηχάνημα, ενώ ο κρύος αέρας κρατάει το κέφάλι και το πρόσωπό σου δροσερό.

Ο συνδυασμός αυτός αυξάνει την ροή του αίματος και του οξυγόνου. Τα κύτταρα σου σώματος χρησιμοποιούν οξυγόνο για να "κάψουν" τους υδατάνθρακες, όπως είναι το άμυλο, με την αύξηση του οξυγόνου στο σώμα σου θα αυξηθόυν οι καύσεις των υδατανθράκων. Επίσης, επιταχύνει τη λειτουργία των νεφρών για να αποβάλλουν γρήγορα το γαλακτικό οξύ και τις τοξίνες. Η κυκλοφορία του αίματος θα αυξηθεί, θα απαλλαγείς από την κατακράτηση υγρών, θα μειώσεις την αρτηριακή σου πίεση, θα ανακουφίσεις το σώμα σου από τους μυϊκούς πόνους, θα αποβάλλεις από το στρες και την ένταση και να νιώσεις αναζωογονημένος και ανανεωμένος.

Επικοινώνησε σήμερα με το γυμναστήριο Fitness Forum στην Καρδίτσα, για να κλείσεις ένα ραντεβού για να δοκιμάσεις το Vibrosaun (Θερμοθεραπεία) και ετοιμάσου να γνωρίσεις τον νέο σου εαυτό!

Διάλεξε ένα δώρο γνωριμίας και έλα να το απολαύσεις στο FITNESS FORUM! Κλίκαρε τους παρακάτω συνδέσμους για να μάθεις περισσότερα σχετικά με τα Insider Apps του γυμναστηρίου μας: