Σολάριουμ

App Ομορφιάς & Ευεξίας

Θέλεις να αποκτήσεις χρώμα πριν πας διακοπές ή πριν από τον γάμο σου; Θέλεις να συντηρήσεις το χρώμα που έχεις ήδη πάρει από τις καλοκαιρινές σου διακοπές; Χαλάρωσε και μαύρισε δίπλα στο σπίτι σου, όλον τον χρόνο, στο Solarium των υπηρεσιών ομορφιάς του gym Fitness Forum, στην Καρδίτσα. Εξασφάλισε ένα αισθησιακό και βαθύ μαύρισμα χωρίς τις βλαβερές συνέπειες της ηλιοθεραπείας. Με το Σολάριουμ μπορείς να διατηρείς το χρώμα σου όλο τον χρόνο ανώδυνα και ακίνδυνα.

Στο όρθιο και ευρύχωρο Solarium HARPO delta 500 του Fitness Forum είναι σαν να λούζεσαι στον ήλιο από πάνω μέχρι κάτω. Κανένα μέρος του μηχανήματος δεν έρχεται σε επαφή με το σώμα σου και επομένως το Solarium είναι εξαιρετικά ασφαλές για την υγεία σου.

Επικοινώνησε σήμερα με το γυμναστήριο Fitness Forum για να κλείσεις την πρώτη σου επίσκεψη στο Solarium και κάνε τους φίλους σου να ζηλεύουν το τροπικό σου χρώμα.

Διάλεξε ένα δώρο γνωριμίας και έλα να το απολαύσεις στο FITNESS FORUM! Κλίκαρε τους παρακάτω συνδέσμους για να μάθεις περισσότερα σχετικά με τα Insider Apps του γυμναστηρίου μας: