Σάουνα

App Ομορφιάς & Ευεξίας

Το γυμναστήριο Fitness Forum, στην Καρδίτσα, προσφέρει δύο σάουνες, μία για άνδρες και μία για γυναίκες. Τώρα, μετά από μια αγχωτική μέρα ή ένα έντονο πρόγραμμα άσκησης στο γυμναστήριο, μπορείς και εσύ να χαλαρώσεις στη Σάουνα του gym Fitness Forum. Απόλαυσε και εσύ τα ευεργετικά αποτελέσματα της θερμότητας μέσα στη Sauna. Σε λίγα μόνο λεπτά θα ιδρώσεις, οι πόροι του δέρματός σου θα ανοίξουν, θα καθαρίσει η επιδερμίδα σου από ρύπους και νεκρά κύτταρα και το σώμα σου θα αποβάλει βλαβερές τοξίνες από τον οργανισμό σου.

Η σάουνα επίσης βοηθά στην αντιμετώπιση του κρυολογήματος επιταχύνοντας την εκκαθάριση των βρόγχων, ανακουφίζει τις αρθριτικές παθήσεις και τους νευρολογικούς πόνους, εντείνει την απώλεια βάρους και συντελεί στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Δες το πρόσωπο και το σώμα σου να ακτινοβολεί, νιώσε ανάταση και ευφορία αφού η sauna προάγει την παραγωγή κολλαγόνου και αυξάνει τις ενδορφίνες.

Χάρισε στον εαυτό σου το δώρο της Sauna όχι κάπου μακριά αλλά δίπλα στο σπίτι σου, μέσα στην Καρδίτσα, στο γυμναστήριο Fitness Forum.

Διάλεξε ένα δώρο γνωριμίας και έλα να το απολαύσεις στο FITNESS FORUM! Κλίκαρε τους παρακάτω συνδέσμους για να μάθεις περισσότερα σχετικά με τα Insider Apps του γυμναστηρίου μας: