Καθαρισμοί Προσώπου

App Ομορφιάς

Το δέρμα του προσώπου σου ταλαιπωρείται καθημερινά αφού είναι άμεσα εκτεθειμένο στην σκόνη και διάφορες τοξίνες και ρίπους που αιωρούνται στην ατμόσφαιρα αλλά και στις βλαβερές ακτίνες του ήλιου. Οι τακτικοί καθαρισμοί προσώπου είναι απαραίτητοι, γιατί αποκαθιστούν την φρεσκάδα και ζωντάνια του προσώπου σου και σε κάνουν πραγματικά να λάμπεις από υγεία.

Οι καθαρισμοί προσώπου είναι ένα μεγάλο μέρος των υπηρεσιών ομορφιάς του Spa του γυμναστηρίου Fitness Forum στην Καρδίτσα. Το έμπειρο προσωπικό του Spa μπορεί να κάνει απλούς και βαθείς καθαρισμούς προσώπου. Ο απλός καθαρισμός ανανεώνει το δέρμα, ενώ ο βαθύς καθαρισμός απομακρύνει τους φαγέσωρες και το σμήγμα από το δέρμα αφήνοντάς το καθαρό και υγιές.

Επικοινώνησε σήμερα με το Spa του gym Fitness Forum για να κλείσεις το δικό σου ραντεβού για έναν από τους παρακάτω καθαρισμούς προσώπου:

  • Απλός Καθαρισμός
  • Βαθύς Καθαρισμός

Διάλεξε ένα δώρο γνωριμίας και έλα να το απολαύσεις στο FITNESS FORUM! Κλίκαρε τους παρακάτω συνδέσμους για να μάθεις περισσότερα για τις υπηρεσίες ομορφιάς και ευεξίας του SPA μας: