Ενυδάτωση Προσώπου

App Ομορφιάς

Το να κρατάς το δέρμα του προσώπου σου ενυδατωμένο είναι το πιο σημαντικό μέρος της φροντίδας του μετά από το να το διατηρείς καθαρό. Δέρμα που δεν είναι σωστά ενυδατωμένο είναι επιρρεπές στο να εμφανίσει με την πάροδο του χρόνου ακμή και να αναπτύξει λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Αντίθετα, ένα δέρμα ενυδατωμένο έχει καλύτερη ελαστικότητα και σφριγηλότητα και είναι λιγότερα ευαίσθητο στους εξωτερικούς περιβαλλοντικούς παράγοντες. Γι” αυτό, η συστηματική ενυδάτωση προσώπου είναι απαραίτητη και πολύ σημαντική και δεν υπάρχει όριο στη συχνότητα εφαρμογής της.

Η ενυδάτωση προσώπου είναι ένα μεγάλο μέρος των υπηρεσιών ομορφιάς του Spa του γυμναστηρίου Fitness Forum στην Καρδίτσα. Μετά από μια κουραστική μέρα στην πόλη, αφέσου στα έμπειρα χέρια του προσωπικού του Spa για μια απλή ενυδάτωση με κολλαγόνο ή μια πιο βαθειά ενυδάτωση με κολλαγόνο και υαλουρονικό νάτριο που θα αφήσουν το δέρμα σου λαμπερό και αναζωογονημένο.

Επικοινώνησε σήμερα με το Spa του gym Fitness Forum για να κλείσεις το δικό σου ραντεβού για μια ενυδάτωση προσώπου.

Διάλεξε ένα δώρο γνωριμίας και έλα να το απολαύσεις στο FITNESS FORUM! Κλίκαρε τους παρακάτω συνδέσμους για να μάθεις περισσότερα για τις υπηρεσίες ομορφιάς και ευεξίας του SPA μας: