Ηλεκτροθεραπεία (Total Energy)

Weight Loss

Το γυμναστήριο Fitness Forum στην Καρδίτσα, προσφέρει Ηλεκτροθεραπεία για τα άτομα που επιθυμούν να αδυνατίσουν χωρίς κόπο και κούραση. Με την Ηλεκτροθεραπεία, μικρά επιθέματα που συνδέονται σε ηλεκτρόδια τοποθετούνται στα σημεία το σώματος που χρήζουν βελτίωσης και στερεώνονται με ελαστικές ζώνες. Με την παροχή ηλεκτρισμού στα επιθέματα, οι μεγάλες μυϊκές ομάδες καθώς και οι μικρότεροι μύες συσπώνται, παρόμοια με την γυμναστική με αντιστάσεις, και με αυτόν τον τρόπο γυμνάζονται. Η Ηλεκτροθεραπεία είναι απόλυτα ασφαλής, ανώδυνη και ιδιαίτερα αποτελεσματική.

Χρησιμοποιώντας τη μέθοδο της Ηλεκτροθεραπείας, με την εφαρμογή της ηλεκτροθεραπείας Total Energy, στο γυμναστήριο Fitness Forum μπορείς ξεκούραστα και ανώδυνα σε μια συνεδρία από 30 έως 45 λεπτά να βελτιώσεις τα σημεία ή της περιοχές του σώματος που επιθυμείς. Το λίπος μειώνεται δραστικά, η χαλάρωση εξαφανίζεται και η κυτταρίτιδα γίνεται παρελθόν! Παράλληλα, επιταχύνεται η μυϊκή σύσφιξη και ενισχύεται η λεμφική και κυκλοφορική λειτουργία.

Επικοινώνησε σήμερα με το γυμναστήριο Fitness Forum στην Καρδίτσα, για να κλείσεις ένα ραντεβού για να δοκιμάσεις την ηλεκτροθεραπεία Total Energy και ετοιμάσου να γνωρίσεις τον νέο σου εαυτό!

Διάλεξε ένα δώρο γνωριμίας και έλα να το απολαύσεις στο FITNESS FORUM! Κλίκαρε τους παρακάτω συνδέσμους για να μάθεις περισσότερα σχετικά με τα Insider Apps του γυμναστηρίου μας: