Ξεναγηση Insider Apps™

 

Ξεναγηση Insider Apps™

Το γυμναστήριο Fitness Forum, στην Καρδίτσα, έχει δημιουργήσει state-of-the-art, παγκοσμίου επιπέδου ειδικές υπηρεσίες για το fitness, την δίαιτα και διατροφή και την ευεξία καθώς και υπηρεσίες φιλοξενίας (hospitality) που παρέχονται σε ειδικά διαμορφωμένους και εξοπλισμένους χώρους και υποστηρίζονται από ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό. Οι ειδικές υπηρεσίες ονομάζονται Insider Apps™ και είναι κατανεμημένες σε Apps Εκγύμνασης™ / Training Apps™ (υπηρεσίες γυμναστικής), Apps Αξιολόγησης™ / Assessment Apps™ (εργομετρικές μετρήσεις), Apps Διατροφής™ / Nutrition Apps™ (υπηρεσίες δίαιτας και διατροφής), Apps Αδυνατίσματος™ / Weight Loss Apps™ (υπηρεσίες αδυνατίσματος), Apps Ομορφιάς™ / Beauty Apps™ (υπηρεσίες προσωπικής περιποίησης και κομμωτηρίου), Apps Ευεξίας™ / Wellness Apps™ (υπηρεσίες ευεξίας), Apps Παιδιών™ / Kids Apps™ (παιδικά προγράμματα), και Apps Φιλοξενίας™ / Hospitality Apps™ (υπηρεσίες φιλοξενίας).

Τα Insider Apps™ έχουν ολιστική προσέγγιση. Ενισχύουν τους θεσμούς της φιλίας και την αίσθηση της ομαδικότητας, προάγουν την δημιουργική ανταγωνιστικότητα, εξασφαλίζουν οικονομία και σου δίνουν ελευθερία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Insider Apps™ του Fitness Forum, κλίκαρε τους παρακάτω συνδέσμους.

Γινε Insider

Έχεις ήδη κερδίσει ένα δώρο!

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και μπες στο club επικοινωνίας του Fitness Forum για να σου στείλουμε αμέσως με email το δώρο σου. Απλά, γράψε το email σου και κλίκαρε "Στείλτε το δώρο μου!".

Το email σου είναι ασφαλές στα χέρια μας.