Ομαδικα Προγραμματα


Ομαδικα Προγραμματα

Απέφυγε τη ρουτίνα και αύξησε την όρεξή σου για γυμναστική με τα δημοφιλή και μοναδικά ομαδικά προγράμματα που θα βρεις στο γυμναστήριο Fitness Forum στην Καρδίτσα.

Ακολούθησε ένα πρόγραμμα μυϊκής ενδυνάμωσης για τη βελτίωση της στάσης του σώματός σου, την ενδυνάμωση των οστών και τη σταθερότητα των συνδέσμων ή δούλεψε αερόβια χορεύοντας στους ρυθμούς της αγαπημένης σου μουσικής. Βελτίωσε την καρδιοαναπνευστική σου ικανότητα, κάψε λίπος, νιώσε ευεξία και το σώμα σου ανάλαφρο μετά το τέλος κάθε μαθήματος.

Μερικά από τα Ομαδικά Προγράμματα που προσφέρουμε στο γυμναστήριο Fitness Forum αναφέρονται παρακάτω. Στα εικονίδια ενδεικτικά φαίνεται η διάρκεια του μαθήματος, η έντασή του και μία εκτίμηση του μέσου όρου θερμίδων που αναμένεται να καταναλώσεις σ’ αυτό. Οι εντάσεις των Ομαδικών Προγραμμάτων διακρίνονται σε: 1 – χαμηλή, 2 – μέτρια, 3 – υψηλή και 4 – πολύ υψηλή. Η ένταση του κάθε Ομαδικού Προγράμματος μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με το επίπεδο των ασκουμένων. Η αναγραφόμενη ένταση είναι η μέγιστη δυνατή για το συγκεκριμένο Ομαδικό Πρόγραμμα και ο αναγραφόμενος αριθμός θερμίδων αντιστοιχεί στην μέγιστη ένταση.

Για να ενημερωθείς σχετικά με το ισχύον πρόγραμμα Group Fitness του Fitness Forum, κλίκαρε εδώ.


All Of You

Μυϊκή Ενδυνάμωση, Αντοχή

300

2

50′

Βελτίωσε τη φυσική σου κατάσταση και άλλαξε τη σύσταση του σώματός σου με τον πιο ασφαλή τρόπο! Το All Of You είναι ένα πρόγραμμα μυϊκής ενδυνάμωσης για όλο το σώμα! Οι ασκήσεις εκτελούνται με τέτοιο τρόπο ώστε να ενεργοποιούνται πολλές μυϊκές ομάδες ταυτόχρονα χρησιμοποιώντας λάστιχα, αλτήρες, μπάλες αλλά και το ίδιο το βάρος του σώματός σoυ.


Best Of You

Μυϊκή Ενδυνάμωση

350

2

50′

Εναλλακτικό πρόγραμμα που αποσκοπεί στη καύση του λίπους πιο τοπικά και στην μυϊκή ενδυνάμωση των αντίστοιχων μυϊκών ομάδων. Επικεντρώνεται στους κοιλιακούς – ραχιαίους, σε ό,τι αφορά το πάνω μέρος και στους γλουτούς, προσαγωγούς – απαγωγούς, τετρακέφαλους – δικεφάλους, μηριαίους για το κάτω μέρος. Για σίγουρα αποτελέσματα από τα πρώτα κιόλας μαθήματα, το μυστικό είναι να επιμείνεις στις ασκήσεις χωρίς να εγκαταλείψεις την προσπάθεια!


Cardio

Αερόβια Άσκηση

600

3

50′

Με τις κατάλληλες κινήσεις και τη ξεσηκωτική μουσική τόνωσε τη καρδιά, γύμνασε όλο το σώμα και φτιάξε τη διάθεσή σου. Με μια σειρά βημάτων που συνθέτουν σε κάθε μάθημα και μια νέα χορογραφία, νοιώσε όλους τους μυς να καίνε αλλά και σα να έχεις βγάλει όλη τη πίεση από μέσα σου.


Pilates

Μυϊκή Ενδυνάμωση, Αποκατάσταση

350

3

50′

Για επίπεδη κοιλιά και όχι μόνο. Συνδέοντας νου και σώμα, το Pilates είναι μια ολοκληρωμένη μέθοδος ασκήσεων, σχεδιασμένες να εκτελούνται μ’ ένα συνεχή τρόπο με σκοπό να δυναμώσουν και να επιμηκύνουν τους μύες ώστε να βελτιωθεί η στάση και η ευθυγράμμιση του σώματος.


Power Yoga

Εναλλακτική Γυμναστική, Μυϊκή Ενδυνάμωση, Αντοχή

50′

3

360

Ο συνδυασμός δυναμικών ισομετρικών και στατικών ασκήσεων ( ασάνας ) με θιβετιανές ασκήσεις και οι τεχνικές διαφραγματικής αναπνοής εγγυώνται εντυπωσιακά και άμεσα αποτελέσματα τονώνοντας το μυϊκό σου σύστημα κι ενεργοποιώντας όλα τα εσωτερικά σου όργανα.


Steel

Μυϊκή Ενδυνάμωση, Αντοχή

450

3

50′

Ο γρηγορότερος τρόπος να γραμμώσεις και να χάσεις λίπος. Είναι η άσκηση τόνωσης και συντήρησης με μπάρες και βάρη και είναι για όλους όσους θέλουν ένα πρόγραμμα ενδυνάμωσης προκαλώντας όλες τις βασικές μυϊκές ομάδες. Νιώσε δυνατός και έτοιμος για όλα.


Step Aerobic

Αερόβια Άσκηση

600

3

50′

Βελτίωσε την καρδιοαναπνευστική σου ικανότητα και τη μυϊκή αντοχή των κάτω άκρων μ’ ένα συνδυασμό μιας χορογραφίας του step και μιας του aerobic, οι οποίες εκτελούνται εναλλάξ μετατρέποντας το μάθημα σ’ ένα δημιουργικό και ασφαλές πρόγραμμα με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.


Zumba

Χορός, Αερόβια Γυμναστική

750

3

55′

Κάνε τη γυμναστική γιορτή και μπες στο πιο δυναμικό χορευτικό πρόγραμμα που θα σε απογειώσει. Απόλαυσε την εμπειρία μιας κεφάτης ώρας, ξοδεύοντας θερμίδες με κινήσεις που αιχμαλωτίζουν το ενδιαφέρον σου για πάντα. Σε ρυθμούς salsa, merenque, reggaeton, samba, hip-hop, cha-cha αλλά και χορό της κοιλιάς, η zumba είναι η επανάσταση στο χώρο του fitness.

Έχεις ήδη κερδίσει ένα δώρο!

Μπες στο club επικοινωνίας του Fitness Forum για να σου στείλουμε αμέσως με email το δώρο σου. Απλά, γράψε το email σου και κλίκαρε "Στείλτε το δώρο μου!".

Το email σου είναι ασφαλές στα χέρια μας.